ArmA 2 VTE Missions

VTE - The most detailed and comprehensive Vietnam modification for ArmA 2

Moderators: Snake Man, Lone Wolf

Post Reply
Snake Man
Commander-In-Chief
Posts: 8603
Joined: 2000-07-31 22:01:01
Gaming Interests: ArmA, ArmA 2, Falcon 4.0 and OFP.
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: PMC
Contact:

ArmA 2 VTE Missions

Post by Snake Man » 2011-07-02 09:54:08

ArmA 2 VTE Missions page is up and all our MP missions are listed there.

I was thinking that since the missions are small size, its easier for everyone if I just make MP mission pack of the whole dir. Initially I wanted to have download link for each mission individually, but due updates, its just so time consuming to tinker with those. One big pack of all missions will do fine. At bottom of that page you'll find the mission pack from today.

If you have any suggestions how to make that page more useful, feel free to post.
PMC since 1984

Editing knowledge, visit PMC Editing Wiki
Addon manuals, visit PMC addons/mods online manuals
View our videos in PMC Youtube channel.

PMC Tactical forum Advanced Search is power.

Snake Man
Commander-In-Chief
Posts: 8603
Joined: 2000-07-31 22:01:01
Gaming Interests: ArmA, ArmA 2, Falcon 4.0 and OFP.
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: PMC
Contact:

Re: ArmA 2 VTE Missions

Post by Snake Man » 2011-07-22 10:12:02

Now that our multiplayer server is gone which is the reason I have no desire of edit MP missions anymore... I upgraded, checked and put together a new mission pack. It has been uploaded and can be found at the ArmA 2 VTE missions page.
PMC since 1984

Editing knowledge, visit PMC Editing Wiki
Addon manuals, visit PMC addons/mods online manuals
View our videos in PMC Youtube channel.

PMC Tactical forum Advanced Search is power.

GrunT
Recruit
Posts: 33
Joined: 2004-09-25 22:01:01
Gaming Interests: ArmA 2 (Armed Assault 2)
Editing Interests: None of the above, I don't edit...
Location: Canada

Re: ArmA 2 VTE Missions

Post by GrunT » 2011-11-24 12:20:39

Snake Man wrote:Now that our multiplayer server is gone which is the reason I have no desire of edit MP missions anymore... I upgraded, checked and put together a new mission pack. It has been uploaded and can be found at the ArmA 2 VTE missions page.

Now that we have a server and soon to have bigger one is theres someone that can help me with a mission i made, the fricken thing work single player , works when host lan, but when host it on deddy server it all messed up...?
If anyone on VTE Team that can help that be awsome..... :wink:

thanks

Grunt

Snake Man
Commander-In-Chief
Posts: 8603
Joined: 2000-07-31 22:01:01
Gaming Interests: ArmA, ArmA 2, Falcon 4.0 and OFP.
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: PMC
Contact:

Re: ArmA 2 VTE Missions

Post by Snake Man » 2011-11-24 15:17:31

Please open specific topic about the problem on ArmA 2 Editing area as we can discuss about mission editing much better there.
PMC since 1984

Editing knowledge, visit PMC Editing Wiki
Addon manuals, visit PMC addons/mods online manuals
View our videos in PMC Youtube channel.

PMC Tactical forum Advanced Search is power.

TeTeT
Recruit
Posts: 28
Joined: 2011-09-24 12:21:04
Gaming Interests: ArmA 2 (Armed Assault 2)
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.

Re: ArmA 2 VTE Missions

Post by TeTeT » 2011-12-14 18:58:12

Wrong thread, please delete.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest