Bridge problem

WrpTool island creator utility

Moderators: Snake Man, Lone Wolf

Post Reply
kubi
Newbie
Posts: 6
Joined: 2006-07-09, 08:17:05 AM

Bridge problem

Post by kubi » 2006-07-22, 12:40:00 PM

Hi,

Maybe all of you know the problem AIs vs. bridges.
In a manual of WRPEdit there is some words about bridges. It says that the cells should be marked somehow to let the AIs use the bridge properly. In WrpTool there is no such a function, and wrpedit can't load wrptool's wrp. Is there any chance to put working bridges to my island?

BR,
Kubi

Snake_Man

Re: Bridge problem

Post by Snake_Man » 2006-07-23, 01:08:14 AM

The AI behaviour is nothing to do with WrpTool, at least in my experience the AI units pass the bridge okay when they have proper waypoints near the end of the bridge.

kubi
Newbie
Posts: 6
Joined: 2006-07-09, 08:17:05 AM

Re: Bridge problem

Post by kubi » 2006-07-23, 08:20:01 AM

Maybe I misunderstood something, but I'he read a post (can't find it now) that mentioned that terrain type has something to do with this problem. I saw in your TODO list that you plan to include this feature, I'm really intrested in it :)
Until that I'll try to do it manually (hexeditor :) ), so if you can, please share the file specs that wrptool saves...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest