Operation Desert Storm v0.7 has been released!

Operation Desert Storm theater

Moderators: Snake Man, Lone Wolf

Snake Man
Commander-In-Chief
Posts: 8491
Joined: August 01, 2000, 01:01:01 AM
Gaming Interests: ArmA, ArmA 2, Falcon 4.0 and OFP.
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: PMC

Operation Desert Storm v0.7 has been released!

Post by Snake Man » December 22, 2007, 07:40:47 PM

Operation Desert Storm Theater v0.7

Image
larger image

This is PMC Operation Desert Storm Theater release for Falcon 4 Allied Force, RedViper and Open Falcon. This version comes with full exe installer which have been fixed for AF only users.


Changelog

Code: Select all

--- bugs
- add AB tiles 11_29-AB_to_Arable_Land.rar from Sherlock.
- Open Falcon bug, F-16s not selectable for TE.
- Bahrain international; 3D objects placed on adjacent tile to airbase tile.
- Bahregan airbase Iran is half in the ocean.
- if squadron is named 0th, it means we have no real world information about it.
- CTD in 1st and 3rd campaign in Iraqi freedom.
- few remaining old 128 res tiles left, mostly road/river transitions.
- 08_26 city airbase tiles missing from .bin.
- 08_26 desert airbase tiles missing from .bin.
- 11_29 city airbase tiles missing from .bin.
- 11_29 forest airbase tiles missing from .bin.
- 01_19 rough grazing tiles missing from .bin.
- 01_19 city airbase tiles missing from .bin.
- 32_14 irrigated airbase (2 ABs) tiles missing from .bin.
- 21_03 desert (or city, take a pick) airbase tiles missing from .bin.
- 1991 ODS theater tga file typo "dessert".
- forest to grazing(?) road transition palette wrong.
- CATE AB unknown type airbase too low, desert. ODS_bug-001.jpg

--- fixes v0.7
- OF UI fixed, IA/cmp sqdron selection/JSTARS etc.
- restored the OF ODS background map images.
- no theaterlabel for F4AF, fixed.
- OF added new stations.dat with latest RedDog work.
- tweaked TDF files for OF compatibility.
- installer fails on AF only systems, fixed.
- added AF historical 1991 database edits (removed new weapons such as AIM-120 etc).
- added RV historical 1991 database edits (removed new weapons such as AIM-120 etc).
- wrong tile color palette on hbase3a*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase54*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase56*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase59*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase62*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase63*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase52*, fixed.
- RV UI campaign selection maps missing, added.
- RV UI campaign selection buttons missing, added.
- RV UI intel maps missing, added.
- RV campaign strings missing, added.
- RV campaign names missing, added.
- tacan information missing/korean, ie ODS stations.dat not used, fixed.
Install

Read the readme in the release rar. Run the PMC_DesertStorm_Theater_v0.7.exe file and choose either RV/OF or AF install depending on your Falcon version. Remember that the installation takes a long time to complete and is extremely heavy on the system, be prepared not to do anything on the background and to reboot your computer after the install is complete. AF only users can now succesfully install this theater.

Done!

Feedback

We are looking for bug reports and feedback, if you are interested of helping to edit this theater, just let us know, we will welcome any and all help being it research, bug testing or actual editing. Report all bugs into the ODS v0.7 bug reports topic.

We will answer all your questions and then some. If you do not have account in here, you need to email me so I can create one for you (new user registrations disallowed because of too many spammers). Email me to pmc at pmctactical dot org address.

And finally the readme:

Code: Select all

	Falcon 4 - PMC Operation Desert Storm Theater

v0.7 released December 22nd, 2007.

This version has brand new terrain tiles for many airbases and the dark/light mountains as well as snowcaps. Alot of terrain tiling has been fixed (CATE configs). Campaign triggers tweaked by adding victory conditions.

The User Interface (UI) is has been added this version. The installer has been fixed for AF only users.

	Changelog

--- bugs
- add AB tiles 11_29-AB_to_Arable_Land.rar from Sherlock.
- Open Falcon bug, F-16s not selectable for TE.
- Bahrain international; 3D objects placed on adjacent tile to airbase tile.
- Bahregan airbase Iran is half in the ocean.
- if squadron is named 0th, it means we have no real world information about it.
- CTD in 1st and 3rd campaign in Iraqi freedom.
- few remaining old 128 res tiles left, mostly road/river transitions.
- 08_26 city airbase tiles missing from .bin.
- 08_26 desert airbase tiles missing from .bin.
- 11_29 city airbase tiles missing from .bin.
- 11_29 forest airbase tiles missing from .bin.
- 01_19 rough grazing tiles missing from .bin.
- 01_19 city airbase tiles missing from .bin.
- 32_14 irrigated airbase (2 ABs) tiles missing from .bin.
- 21_03 desert (or city, take a pick) airbase tiles missing from .bin.
- 1991 ODS theater tga file typo "dessert".
- forest to grazing(?) road transition palette wrong.
- CATE AB unknown type airbase too low, desert. ODS_bug-001.jpg

--- fixes v0.7
- OF UI fixed, IA/cmp sqdron selection/JSTARS etc.
- restored the OF ODS background map images.
- no theaterlabel for F4AF, fixed.
- OF added new stations.dat with latest RedDog work.
- tweaked TDF files for OF compatibility.
- installer fails on AF only systems, fixed.
- added AF historical 1991 database edits (removed new weapons such as AIM-120 etc).
- added RV historical 1991 database edits (removed new weapons such as AIM-120 etc).
- wrong tile color palette on hbase3a*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase54*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase56*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase59*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase62*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase63*, fixed.
- wrong tile color palette on hbase52*, fixed.
- RV UI campaign selection maps missing, added.
- RV UI campaign selection buttons missing, added.
- RV UI intel maps missing, added.
- RV campaign strings missing, added.
- RV campaign names missing, added.
- tacan information missing/korean, ie ODS stations.dat not used, fixed.


	Install

1) Delete any and all earlier Desert Storm installs.
2) Run the PMC_DesertStorm_Theater_v0.7.exe and choose RV/OF or AF.

Done!

Please take a notice that the LxNormalFix utility is very heavy on your computer, it will cause approx 780mb memory usage so if you're short on memory get prepared for very heavy swapping by win. Its most likely you cant do anything else while the installer run and then you have to reboot your computer. Also if you install to RV or OF there is additional SeasonSwitcher which takes long time to run also.

We are looking for bug reports and feedback. More details can be found at PMC Tactical forums in the ODS theater area where all bug reports should be posted.

We will answer all your questions and then some in the forum. If you do not have account in there, you need to email me so I can create one for you (new user registrations disallowed because of too many spammers). Email me to nospam address.

December 22nd, 2007.
http://www.pmctactical.org
PMC Tactical 
Snake Man, PMC.
Download PMC_DesertStorm_Theater_v0.7.rar - 286.3mb
Mirror 1: funkymonkeys
Mirror 2: twaelti 1
Mirror 3: twaelti 2
(Thanks to Couby, Twaelti and everyone for hosting)
PMC since 1984

Editing knowledge, visit PMC Editing Wiki
Addon manuals, visit PMC addons/mods online manuals
View our videos in PMC Youtube channel.

PMC Tactical forum Advanced Search is power.

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » December 23, 2007, 07:17:01 AM

Here's another mirror in case it's needed:

http://dodownload.filefront.com/9304114 ... e78c7e335d

I don't know why filefront renamed the file. I didn't do that. It's the same file.
Sherlock
Victurous te Saluto

Snake Man
Commander-In-Chief
Posts: 8491
Joined: August 01, 2000, 01:01:01 AM
Gaming Interests: ArmA, ArmA 2, Falcon 4.0 and OFP.
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: PMC

Post by Snake Man » December 23, 2007, 09:56:14 AM

Thanks for the mirror. However I do understand that you didn't rename the file, but because its renamed I dont like it at all and wont add it to the mirrors list as I dont want any renamed files floating out there, so I have to go with the existing mirrors. I dont think anyone has any problems downloading it from those places.

Any idea why filefront renamed the file like that?
PMC since 1984

Editing knowledge, visit PMC Editing Wiki
Addon manuals, visit PMC addons/mods online manuals
View our videos in PMC Youtube channel.

PMC Tactical forum Advanced Search is power.

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » December 23, 2007, 08:36:03 PM

Snake Man wrote: Any idea why filefront renamed the file like that?
No. Only guessing it's related to the length of the file name.
Sherlock
Victurous te Saluto

421-tasci
Newbie
Posts: 4
Joined: October 04, 2007, 03:55:37 PM

Post by 421-tasci » December 27, 2007, 02:42:48 PM

thx man,i'll download quickly!

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » January 07, 2008, 05:56:11 PM

sorry for my aeronautical ignorance but why in f16C-52 LGBs are not loaded?

is it possible to modify some files?

thanks

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » January 07, 2008, 05:59:13 PM

RingoSurf wrote:sorry for my aeronautical ignorance but why in f16C-52 LGBs are not loaded?

is it possible to modify some files?

thanks
If you are running the historical 1991 campaign LGBs were not available for the F-16 in that year.
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » January 07, 2008, 06:51:45 PM

the teather in question is "operation persian eagle" and the campaign is "black phoenix" !

is it an oversight?

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » January 07, 2008, 07:14:35 PM

RingoSurf wrote:the teather in question is "operation persian eagle" and the campaign is "black phoenix" !

is it an oversight?
maybe or maybe not. Theater development may not have progressed far enough to start considering using a separate objects directory so to achieve the different settings for aircraft or different aircraft, ships, etc.
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » January 07, 2008, 08:02:38 PM

so.. is there a simple file that I can replace taking it from another theater for example... or the situation is more complicated ?

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » January 07, 2008, 09:51:53 PM

RingoSurf wrote:so.. is there a simple file that I can replace taking it from another theater for example... or the situation is more complicated ?
It's more complicated. You have to have a separate objects directory and make changes to the squadron stores for a particular squadron to add back in the weapons you want to add and you might have to add the hardpoints back for a particular kind of weapon depending on whether it had ever been there before or not. You would use F4Browse utility to do all of this in. But be warned, you can totally screw up your installation doing this so back up your objects directory first!
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » January 07, 2008, 10:37:03 PM

ok then I think it's better to wait for your own updating...
thanks

FADM Stern GNSF
Newbie
Posts: 1
Joined: January 17, 2008, 06:23:44 PM
Location: Canada
Contact:

Post by FADM Stern GNSF » January 18, 2008, 01:00:27 AM

Maybe someone can help me resolve a problem Im having installing this. Seems the install runs well until it finishes the terrain loading. It then loads another section (LxNormalFix.exe) and a windows error pops up killing the install.

(Object Placer and Checker has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.)

I have tried it about 8 times, even turning off all firewalls and anti virus software. Last try had nothing but bare minimum windows stuff running.

Im running a dual core (AMD 64x2) running windows XP Pro Service pack 2 2.41GHZ with 3.50 GIG of ram.

Any help would be appreciated
Fleet Admiral Stern
Global Naval Strike Force

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » February 25, 2008, 08:55:50 AM

is ods provided of weather conditions or my files are corrupted from others theaters?
Image

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » February 25, 2008, 04:58:39 PM

RingoSurf wrote:is ods provided of weather conditions or my files are corrupted from others theaters?
Image
Which exe are you running? AF or RV or OF?
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » February 25, 2008, 05:00:30 PM

I'm running falcon4 AF

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » February 25, 2008, 06:43:56 PM

RingoSurf wrote:I'm running falcon4 AF
From your picture it appears you are getting weather because you have clouds in the background. Am I not understanding your question correctly?
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » February 25, 2008, 07:15:54 PM

my question is:
is it normal to find clouds and differents weather conditions in ODS Theater? (falcon 4 AF)
(or it is a corruption of my installation)
thank you

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » February 25, 2008, 09:25:00 PM

RingoSurf wrote:my question is:
is it normal to find clouds and differents weather conditions in ODS Theater? (falcon 4 AF)
(or it is a corruption of my installation)
thank you
It is normal to find clouds and different weather in all theaters. However, with large theaters (128x128) weather can be non-existant for most areas of the theater because the Falcon exe was only designed to address a 64x64 segment theater. This has been a very keen interest item of mine for some time now, i.e., weather (or apparent lack thereof) in the large theaters.

Now let me ask you a question. Have you done anything to your files to get weather to appear throughout the theater (i.e., in all four quadrants of the theater area)? Have you flown around throughout the theater and seen clouds throughout the entire theater area? I ask these because if weather appears, it usually appears in just the lower left-hand quadrant of the theater (or so I understand to be the case).
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » February 26, 2008, 09:03:58 AM

...the area involved is from arar airbase to quwait..

this is the first time that clouds appear after more than two mounths

it coincide with the installation of some skins modifying these files:
- koreaObj.TEX
- koreaObj.HDR
- koreaObj.LOD

is it pure chance?
are those files implicated?

thanks

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » February 26, 2008, 05:25:10 PM

RingoSurf wrote:...the area involved is from arar airbase to quwait..

this is the first time that clouds appear after more than two mounths

it coincide with the installation of some skins modifying these files:
- koreaObj.TEX
- koreaObj.HDR
- koreaObj.LOD

is it pure chance?
are those files implicated?

thanks
Sounds like pure chance since the weather information is stored in the .CAM, .TRN or .TAC files (depending on whether you are using campaign, training or TE mode).
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » February 26, 2008, 06:09:54 PM

thank you sherlock
about falcon4 nothing astonishes me any longer

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » February 26, 2008, 06:41:17 PM

RingoSurf wrote:thank you sherlock
about falcon4 nothing astonishes me any longer
Note also that the area you were seeing clouds in is the lower left corner of the theater where I said the weather would appear (if it appears at all).
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » March 02, 2008, 09:29:48 PM

I'm trying to install 0.7 and I am getting the "No F4 installed" error so it will not progress any farther than that.

Edit: Ok, I've got the old F4.0 installed on my D: partition under the default Microprose naming of the path, e.g., D:\Microprose\Falcon4.

I had to delete the Microprose key in the Registry to get the ODS 0.7 theater to install (which it did successfully after I deleted the key in the registry). My Falcon AF is installed to C:\Program Files\Lead Pursuit\Battlefield Operations folder (also the default).

So it would appear the installer is getting confused when it sees a Microprose key in the registry but it isn't on the C: drive while at the same time it is seeing AF installed.
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » March 05, 2008, 12:18:33 AM

all of the quadrants are involved in weather conditions:
is it possible to find clouds in syria,turkey,iraq,iran,quwait,saudi arabia.. not only in the lower left corner...according to me this is a good thing !

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » March 05, 2008, 05:10:28 AM

RingoSurf wrote:all of the quadrants are involved in weather conditions:
is it possible to find clouds in syria,turkey,iraq,iran,quwait,saudi arabia.. not only in the lower left corner...according to me this is a good thing !
Yes this is a very good thing. Did you make any changes to your installation before discovering this? Or is it a clean PMC installation of ODS 0.7 beta?
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » March 05, 2008, 08:49:59 AM

these are the changes (skins for planes and weapons):

- koreaObj.TEX
- koreaObj.HDR
- koreaObj.LOD

nothing else !

Pallbearer-FB-VFW
Recruit
Posts: 24
Joined: December 04, 2002, 01:01:01 AM
Location: California-USA

Post by Pallbearer-FB-VFW » March 05, 2008, 04:46:26 PM

Found a problem last night thats going to cause someone problems first time they try a takeoff or emergency landing..Doha air base runways are not complete..Tiles are not right..You try useing Doha and your gear will leave your aircraft..Just thought I would mention this prolly someone already put it up..Thanks..PB :D

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » March 05, 2008, 06:38:53 PM

RingoSurf wrote:these are the changes (skins for planes and weapons):

- koreaObj.TEX
- koreaObj.HDR
- koreaObj.LOD

nothing else !
Can you please zip up your campaign directory for ODS that the clouds appear in and email it to me? My email is lod_viper1 at yahoo dot com. Of course take out the at and replace it with a @ symbol and replace the "dot" with a "." I would like to examine your campaign directory files and try to figure out why you are getting clouds throughout the theater. Thanks!
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » March 06, 2008, 12:11:31 AM

[quote]Can you please zip up your campaign directory for ODS that the clouds appear in and email it to me? My email is lod_viper1 at yahoo dot com. Of course take out the at and replace it with a @ symbol and replace the "dot" with a "." I would like to examine your campaign directory files and try to figure out why you are getting clouds throughout the theater. Thanks!
_________________
Sherlock


ok done !
let me know what you think
thanks

(falcon4 AF used)

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » March 06, 2008, 12:43:01 AM

RingoSurf wrote: ok done !
let me know what you think
thanks

(falcon4 AF used)
You are running 0.7 ODS correct? Which Theater within ODS? Which campaign in that theater (1, 2 or 3 from the top)?
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » March 06, 2008, 08:35:30 AM

I'm running persian eagle/black phoenix campaign where is possible to attack iranians targets

look for clouds at the border between kuwait and saudi arabia..

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » March 06, 2008, 11:29:47 PM

take-off from ras mishab:
Image


rain over Amol Chemical Plant:
Image

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » March 30, 2008, 01:24:20 PM

32nd day of war ! ...and campaign continues....
..but planes availables are very few,pilots are lacking,I don't know what to do....

Atze
Newbie
Posts: 8
Joined: April 18, 2002, 01:01:01 AM

Post by Atze » April 02, 2008, 06:51:41 PM

@ Ringo Surf:

Change your squadron :twisted: :wink:

No, try to move your ground units to the major assets in kuwait manually. At least in Red Viper and Allied Force I was able to win sometimes with this strategy.

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » April 03, 2008, 12:06:28 AM

Atze, thanks... but I've already done... both squandon changed and troops manually moved..

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: May 25, 2006, 01:01:01 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Post by Sherlock » April 03, 2008, 05:04:22 PM

RingoSurf wrote:I'm running persian eagle/black phoenix campaign where is possible to attack iranians targets

look for clouds at the border between kuwait and saudi arabia..
The Persian Eagle/Black Phoenix TRI file was never finished I believe. So that campaign will go on and on and never finish because it doesn't have any winning conditions set.
Sherlock
Victurous te Saluto

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Post by RingoSurf » April 04, 2008, 12:54:29 AM

thanks sherlock,
...now it is clear !

Ville89
Newbie
Posts: 2
Joined: April 07, 2010, 06:25:49 PM
Gaming Interests: ArmA, ArmA 2, Falcon 4.0 and OFP.
Editing Interests: None of the above, I don't edit...
Location: Finland

Re: Operation Desert Storm v0.7 has been released!

Post by Ville89 » April 08, 2010, 09:14:33 PM

I love this theater! during the install i didnt get any chance to choose for wich falcon 4.0 version i install it, it automatically installed it for AF (i only have AF so its not a problem) but is this normal?

Thank you RingoSurf!
Last edited by Ville89 on April 09, 2010, 01:00:32 PM, edited 1 time in total.

User avatar
RingoSurf
2nd Lt
Posts: 76
Joined: November 21, 2007, 09:00:25 AM
Location: italy

Re: Operation Desert Storm v0.7 has been released!

Post by RingoSurf » April 08, 2010, 11:21:53 PM

yes, this is normal if only AF installed

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest